Τρόποι Πληρωμής

Παρακάτω βλέπετε τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής των αγορών σας:

 • Αντικαταβολή

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται σε συνεργασία με την μεταφορική (RedCourier), εντός δύο (2) ημερών από την παραγγελία, στον χώρο σας, όπου παραλαμβάνετε το προϊόν και το εξοφλείτε με μετρητά στον μεταφορέα.

  • Κόστος μεταφοράς εντός Αττικής: 4 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%)
  • Κόστος μεταφοράς εκτός Αττικής: 6 €  (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%)
  • Κόστος μεταφοράς σε δυσπρόσιτους προορισμούς: 10 €  (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%)

 • Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

  Εφόσον διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (MasterCard, Maestro, Diners, VISA, Discover, American Express), μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας, δίνοντας τα στοιχειά της κάρτα σας, τα οποία ζητούνται από το σύστημα μας. Η Εταιρεία μας σε συνεργασία με την Viva Payments (https://www.vivapayments.com) σας παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια για τις συναλλαγές σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας, δεν αποθηκεύονται στο σύστημα μας, για την δικιά σας προστασία.

 • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

  Μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας, η οποία αποστέλλεται σε εσάς ως ελεύθερη παράδοση από την Μεταφορική μας, με κατάθεση στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας:

  Τράπεζα Πειραιώς: 6027-010181-949
  IBAN: GR76 0171 0270 0060 2701 0181 949
  Δικαιούχος: ΓΚΙΟΚΑ ΑΙΜΗΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν έξοδα ή προμήθειες τραπεζών για καταθέσεις/συναλλαγές από Ελλάδα ή εξωτερικό επιβαρύνουν εξ`ολοκλήρου τον πελάτη

* Εδώ η παραγγελία σας κρατείται από εμάς, έως ότου να ενημερωθούμε μέσω της Τράπεζας για την κατάθεση του ποσού και να προχωρήσουμε στην εξόφληση της παραγγελίας και την αποστολή / παράδοση σε σας.

Το χρονικό περιθώριο που μπορούμε να κρατήσουμε την παραγγελία σε εκκρεμότητα, έως την εξόφληση της, ορίζεται σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση καθυστέρησης της εξόφλησης του ποσού, η παραγγελία ακυρώνεται.


PayPal