Καλωσόρισμα

Με πολύ χαρά σας καλωσορίζω στο νέο μου ηλεκτρονικό κατάστημα Emily's Accessories. Εδώ θα βρείτε όλες τις χειροποίητες δημιουργίες μου, σε κοσμήματα καθώς και αξεσουάρ, τσάντες και πολλά άλλα εποχιακά είδη, που κατασκευάζω.

Έχω προσπαθήσει να διευκολύνω κατά πολύ την διαδικασία της ηλεκτρονικής σας αγορά, έτσι ώστε να εξυπηρετήσω ακόμα περισσότερο όλους, ακόμα και εκείνους που το επιχειρούν για πρώτη φορά.

Για οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε είτε μέσω email (info@emilysaccessories.gr), είτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα: +30 6972875236 και +30 210 9835196.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ώρα.

Η Εταιρεία μας

logo.png

Καθώς βρίσκομαι πολλά χρόνια στον χώρο του εμπορίου, λόγω οικογενειακών επιχειρήσεων, έχω έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο, από μικρή ηλικία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να καταλαβαίνω τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, έτσι ώστε να του παρέχω αυτό ακριβώς που χρειάζεται και μπορεί να υποστηρίξει. Σκοπός μου είναι να κάνω τον πελάτη μου να νοιώθει πως έχει κάνει την σωστή επιλογή, οπότε αυτό από μόνο του αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για μένα.

Δημιουργώντας λοιπόν αυτή την ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα, αρχικός και βασικός μου στόχος είναι να μπορώ να ικανοποιώ τις ανάγκες του πελάτη μου στο μέγιστο, από την ξενάγηση του στο e-shop μου, έως και την τελική παράδοση του προϊόντος, στα χέρια του.

Η εταιρεία μας επίσης δραστηριοποιείται και με άλλους τρόπους, όπως :

  • Mini Παρουσιάσεις
   • Σε cafe
   • Σε οικιακούς χώρους
  • Bazaar εποχής
   • Σε cafe
   • Σε εκθεσιακούς χώρους

Επίσης η Emily's Accessories προμηθεύει τα προϊόντα της και σε καταστήματα ρουχισμού, καθώς και χώρους αισθητικής.

Πληροφορίες για τις δραστηριότητες μας και τις διευθύνσεις των καταστημάτων θα ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας μας.


PayPal